Sponsor2017

SPONSOR 2017

Her er en alfabetisk oversikt over bedrifter/organisasjoner som støtter Folk i Langåsen økonomisk eller med varer eller tjenester. Privatpersoner som ønsker det kan også bidra som sponsorer. Bidrag over en viss størrelse blir profilert på festivalen. Se brev til sponsorer HER.

 

Bidrag går i sin helhet til gjennomføring av selve festivalen og til videre tilrettelegging av tunet og driftsbygningen i Langåsen for kulturformål. Både Folk i Langåsens egen aktivitet, men også med tanke på at andre arrangører skal kunne bruke tunet. Konkrete planer for 2017 er utvidelse av plenarealer for å øke plass til boder/publikum, fast tak over scene og utvendig trapp til låve. Det blir i år bl.a også kjøpt scenetepper og flere telt for å ha tak i tilfelle regn.

På litt lengre sikt skal låvegulvet sikres for å tåle publikum. Det skal bygges scene på låven slik at man får en sal under tak på 200 kvm. Det er planer om å bygge et servicebygg med toaletter og kioskfunksjoner, og det skal fast strøm til scene og låvebygning. Fjøsdelen (galleriet) skal få nye vinduer og isolasjon.

 

Folk i Langåsen er registrert i enhetsregisteret med org.nr 918 797 602, og i Frivillighetsregisteret. Folk i Langåsen er med i Grasrotandelsordningen.

 

Blå Bolig

 

Byggern Sømna

 

EikSenteret Sømna

 

Elektriker1 Brønnøysund

 

Hans Ivar Slåttøy Transport

 

Magne Holand

 

Reinfjord Maskin

 

Rema 1000 Brønnøysund

 

Rootsfestivalen

 

Sømna Betong

 

Sømna kommune

 

Sømna Kro

 

Sømna Vekst

 

Tusen takk skal dere ha!

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved